Bas P/U – Kunskapstest

Datum: Alla dagar hela året.

Tid: Gör den när det passar dig.

Plats: Online

Pris: 1 990 kr exkl. moms

Målgrupp: Miljösamordnare utsedd av byggherre

Info: Du kan boka och genomföra utbildningen när det passar dig. Hela året, alla dagar, dygnet runt.

Utbildning för byggarbetsmiljösamordnare

Beskrivning:
Enligt Arbetsmiljölagen ska den som låter utföra ett byggnads- eller anläggningsarbete, det vill säga byggherren, för varje byggprojekt utse en lämplig BAS P och en lämplig BAS U. För att vara lämplig ska den utsedda byggarbetsmiljösamordnaren ha den utbildning, kompetens och erfarenhet som behövs för att kunna utföra de uppgifter som åligger byggarbetsmiljösamordnaren enligt Arbetsmiljölagen och Byggnads- och anläggningsarbete (AFS 1999:3). Kursintyget som du får efter avklarad test är ett intyg på att du har kunskaperna.

Innehåll:

  • Detta kunskapstest BAS P/U passar dig som redan har de kunskaper som efterfrågas och som redan idag kanske arbetar som BAS P eller BAS U men som behöver kunna styrka kompetensen. Enligt Arbetsmiljölagen och Byggnads- och anläggningsarbete (AFS 1999:3)

OBS! Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring. Om ni har ett kollektivavtal och uppfyller kraven har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden.

Så här går det till: Du kommer efter bokning av denna kurs, få en länk till din mail på webbutbildningen. Det fina med webutbildning är att de inte behöver göras rakt av utan när man har en stund över.

Boka utbildningen

    Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär.:

    Samtliga webb- och onlineutbildningar

    Till toppen