Om oss

Bakgrund:

Transport och Miljöutbildning AB grundandes av Sören Andersson 2009 i vilket han fortfarande är VD och ägare.

Mellan 2000-2003 arbetade Sören som instruktör på ett transportprogram men gick sedan tillbaka till åkeribranschen som yrkeschaufför mellan 2004-2007 eftersom det inte fanns några lediga lärartjänster. Mellan 2007-2009 var han verksam som lärare på anläggningsteknik- och byggprogrammet.

2009 grundades PS Transport och Miljö AB, ett åkeriföretag som startades tillsammans med en kollega.

Sören tog över bolaget 2015 och gjorde namnbytet till Transport och Miljöutbildning i Vännäsby AB.

Under åren kom beslutet att inte bara ”förvalta” verksamheten utan istället bredda utbuden för att tillgodose mer än bara yrkesverksamma kurser. Idag kan TMAB stolt presentera mer än hundratalet utbildningar, allt från lärarledda, lärarledda på distans till digitala webbutbildningar. Finns inte utbildningen som företaget söker så tas den fram utifrån efterfrågan.

Vi erbjuder alla utbildningar ett företag behöver. Allt från farligt gods till ledarskap.

Personlig service – en värdegrund

Distansundervisningen vänder sig många gånger till människor som inte har den digitala kompetensen fullt ut. Vi lär dem, guidar dem rätt och framför allt följer upp utbildningen för att få feedback och lära oss vad vi kan förbättra.

Varje kund, oavsett stor eller liten, ska alltid få ett trevligt bemötande och för oss har de samma värde oavsett storlek.

Varmt välkommen till TMAB!


SÖREN ANDERSSON
VD och Ägare