Onboarding

Involvera din nyanställda snabbt i företaget!

Det är viktigt för en medarbetares motivation och prestation att komma in i företaget så fort som möjligt. En nyckelfaktor för att få din nyanställde att trivas och snabbt komma in i arbetet är digital Onboarding.

Det handlar om att digitalisera utbildningar och kurser för nyanställda, så att tid och kostnader för introduktionen minskas. De nyanställda kan introduceras i arbetet utan att behöva en fysisk handledare. Handledarna sparar också tid och kan fokusera på ordinarie arbetsuppgifter.

Du kan planera vilka delar som ska ingå i en första digital Onboarding och vilka delar som kan genomföras i efterhand med fysiska möten. Eftersom de nyanställda kan ta del av en digital introduktion på egen hand – som instruktioner, rutiner och manualer – så kan du som arbetsgivare istället fokusera på det personliga mötet för att få medarbetarna att känna sig välkomna. Du får tid till att bygga relationer till kollegor och verksamhetens arbetskultur.

Intresseanmälan / Offertförfrågan

En digital Onboarding kan se helt olika ut från företag till företag, vilket gör det omöjligt att ge ett fast pris. Det handlar om hur mycket information som ska publiceras, vilka tekniska lösningar du önskar och övriga önskemål.

Låt oss ta dialogen tillsammans! Välkommen att skicka din intresseanmälan så kontaktar vi dig.