Ledarskap – Leda Verksamheten

Boka utbildningen

  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär.:

  Datum: Alla dagar hela året.

  Tid: Gör den när det passar dig.

  Plats: Online

  Pris: 3 995 kr exkl. moms

  Målgrupp: För dig som är ny som chef + fördjupning

  Info: Du kan boka och genomföra utbildningen när det passar dig. Hela året, alla dagar, dygnet runt.

  Hantera mål och strategier och förankra dem i hela verksamheten

  Beskrivning och innehåll:

  1. Mål och strategier
   Här får du med dig ett användbart verktyg, ett så kallat styrkort, för att hantera mål och strategier och förankra dem i hela verksamheten. Från vision och affärsidé till individuella handlingsplaner för de anställda. Lär dig mer om följande verktyg: Balanced scorecard SWOT-analys SMARTA mål KFF:er – Kritiska framgångsfaktorer för teamet att arbeta mot samma vision.
  2. Ekonomisk grundkurs
   En grundutbildning i ekonomi som lär dig de vanligaste begreppen och vad de säger om en verksamhets ekonomiska situation. Lär dig balansräkningar, räkna på resultat och hur till synes små prisjusteringar påverkar dina marginaler. Exempel på innehåll:

   1. Budget och kostnader
   2. Likviditet och soliditet
   3. Marginal och vinst
   4. Övningar
  3. Arbetsbeskrivningar och kompetensprofiler
   Här får du med dig/er verktyg att avgöra om rätt person är på rätt plats. Har ni områden där ni behöver fortbilda personalen, behöver ni nyanställa – eller finns det outnyttjad potential hos medarbetarna? Arbetsbeskrivning – En trygghet då du och den anställde vet vad som gäller vid till exempel löneförhandling. Kompetensprofiler – Sju enkla steg för att ta fram kompetensprofiler
  4. Lagar och regler
   Lär dig att som chef hantera medarbetares önskemål och krav. Det finns en uppsjö av regler och lagar att hålla koll på. Vi har valt ut några av de viktigaste så att du ska känna dig förberedd även när du ställs inför det oväntade.
  5. Ledighet
  6. Arbetsmiljö
  7. Diskriminering
  8. Uppsägning

  OBS! Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring. Om ni har ett kollektivavtal och uppfyller kraven har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden.

  Så här går det till: Du kommer efter bokning av denna kurs, få en länk till din mail på webbutbildningen. Det fina med webutbildning är att de inte behöver göras rakt av utan när man har en stund över.

  Samtliga webb- och onlineutbildningar

  Till toppen