Modernt ledarskap i en dynamisk tid

Datum: Alla dagar hela året.

Tid: Gör den när det passar dig.

Plats: Online

Pris: 1200 kr exkl. moms

Vill du få nyckeln till inspirerande ledarskap? Tillsammans med Fredrik Reinfeldt kommer du att få lära dig vad framgångsrikt ledarskap innebär, hur du genom att förändra ditt ledarskap kan få folk omkring dig att växa och prestera i enlighet med deras fulla potential.
Webbaserad självstudiekurs i 17 avsnitt

Beskrivning

Fredrik Reinfeldt är författaren, föreläsaren och före detta politiken som var Sveriges statsminister 2006-2014. Sedan han lämnade politiken 2015 har han bland annat skrivit tre böcker, varit ordförande för Extractive Industries Transparancy Initiative (EITI), verkat som rådgivare åt multinationella företag och föreläst på ämnet ledarskap både i Sverige och internationellt.

Fredriks främsta erfarenhet av ledarskap kommer dock inte från rollen som statsminister. Över ett långt liv har han haft olika ledarroller i snart 40 år. Han har lett föreningar och ett parti, kanslier, ett eget företag och internationella organisationer. Han har medverkat till och sett människor växa när ledarskapet fungerar, och han har hanterat fler kriser än de flesta.

I den här kursen kommer du att få lära dig vad framgångsrikt ledarskap innebär, hur du genom att förändra ditt ledarskap kan få folk omkring dig att växa och prestera i enlighet med deras fulla potential. Den riktar sig både till dig som idag sitter i en ledande position, men även till dig som aspirerar om att en dag bli en ledare och inspirera andra!

Du lär dig:

 • Hur du blir en modern ledare
 • Hur du får andra att prestera efter deras fulla potential
 • Hur du skapar ett trovärdigt ledarskap
 • Hur du tar din organisation genom en kris
 • Hur du får människor med dig genom en förändringsprocess
 • Hur du bygger en företagskultur
 • Hur du bör agera i en internationell miljö

Boka utbildningen

  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär.:

  Samtliga webb- och onlineutbildningar

  Till toppen