Led dig själv och förbättra ditt liv

Boka utbildningen

  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär.:

  Datum: Alla dagar hela året.

  Tid: Gör den när det passar dig.

  Plats: Online

  Pris: 1200 kr exkl. moms

  Vill du genom att utveckla ditt självledarskap skapa en WOW faktor i din kommunikation? David JP Phillips ger dig verktyg för detta samt de bästa metoderna för att utveckla ditt mentala jag.
  Webbaserad självstudiekurs i 12 avsnitt

  Beskrivning

  David JP Phillips är rankad som en av de 18 mest “nördiga” kommunikatörerna i världen. Tusentals har sett hans hyllade TED Talks “How to Avoid Death by Powerpoint” och “The Magical Science of Storytelling”. Hans plattform jpuniversity.com är en av världens främsta online-plattformar inom personlig utveckling. Under de senaste åren har han ägnat sig åt att studera 5000 talare, i syfte att bena ut de 110 mest vanliga teknikerna folk använder i daglig kommunikation. När han för fem år sedan insåg att han kunde knäcka koden för sin 20 års långa depression, insåg han också hur effektfullt det skulle vara om han delade med sig av sina strategier till andra. Den här kursen kommer ge dig verktyg för att du ska kunna uppnå känslan av “Wow!” genom livet. Du kommer få höra om vikten av självledarskap, samt få tillgång till de bästa metoderna inom neurologi, biologi och psykologi – för att utveckla ditt mentala jag.

  Du lär dig:

  • Hur du på allra bästa sätt utvecklar ditt mentala jag
  • Varför självledarskap är A och O
  • Hur du ser på livet med en känsla av “Wow!”
  • Handfasta strategier som förändrar din vardag och ditt liv

  Så här går det till: Du kommer efter bokning av denna kurs, få en länk till din mail på webbutbildningen. Det fina med webutbildning är att de inte behöver göras rakt av utan när man har en stund över.

  Samtliga webb- och onlineutbildningar

  Till toppen