BAM lärarledd

Lär dig hur arbetsmiljöfrågor ska hanteras

Beskrivning:

Målgrupp: Chefer, arbetsledare, skyddsombud och arbetare som i sin yrkesroll har behov av kunskap om hur arbetsmiljöfrågor skall hanteras
Kurslängd: 3 dagar
Pris: 8 900 kr exkl. moms

Syftet med utbildningen är att deltagaren skall få grundläggande arbetsmiljökunskaper och en god förståelse för hur samverkan mellan arbetsgivare, skyddsombud och övriga anställda i arbetsmiljöfrågor bör fungera. Vi kommer under utbildningen också att jobba med olika fall för att säkerställa att vi skapar ett samband mellan teori och praktik.

Utbildningen behandlar framförallt följande punkter:

  • Grunderna i arbetsmiljölagstiftningen
  • Roller och ansvar
  • SAM – Systematiskt Arbetsmiljöarbete (AFS 2001:1)
  • OSA – Organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4)

Efter utbildningen deltagarna känna till hur man ska kunna samverka i arbetsmiljöfrågor samt kunna undersöka risker och medverka till att genomföra förebyggande insatser. Du ska även kan följa och överblicka sambandet mellan en bra arbetsmiljö och verksamhetens utveckling samt självständigt söka vidare information och kunna omsätta den i det dagliga arbetsmiljöarbetet.

Inga förkunskaper krävs och naturligtvis så är våra handledare certifierade BAM- utbildare. Vi erbjuder utbildning på flertal orter.

I priset ingår: Kursmaterial, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt kursintyg efter genomförd utbildning.

OBS! Vi är godkända utbildare åt AFA Försäkring. Om ni har kollektivavtal och uppfyller kraven så har ni möjlighet att få upp till 70% av kostnaden subventionerad.

Kommande utbildningar

Samtliga utbildningar inom Arbetsmiljö

Till toppen