ESA-E2 Icke elektriskt arbete. Grund

Kommande utbildningar

Online Lärarledd

augusti 26 - 08:00 - 13:00

Online Lärarledd

oktober 7 - 08:00 - 13:00

ESA-E2 Icke elektriskt arbete

Pris: 4500kr ex moms i priset ingår avgift till energiföretagen.

För dig som endast ska utföra icke-elektriska arbeten på, eller i anslutning till högspännings anläggning. Detta kan vara ex. bygg eller schakt arbete men också städ och underhållsarbete. Utbildningen är också lämplig för alla som har en ansvarsposition inom företaget ex. VD, övrig ledning, HR och HSE.

Tidigare EBR-ESA Instruerad och ESA Tillträde

Kursinnehåll

EBR-ESA-E2 Icke elektriskt arbete bygger på publikationen ”ESA Instruerad person – Icke elektriskt arbete 21”. Den bygger även på och följer de krav som finns beskrivna i Elnätsbranschens Riktlinjer, EBR:s Kravdokument.

Utbildningen vänder sig till den som endast ska utföra icke-elektriska arbeten på eller i anslutning till en elektrisk starkströmsanläggning. Det kan till exempel röra sig om målningsarbeten, städning, gjutning av fundament i en kraftledningsgata/ställverk eller praktikanter under skolutbildning.

Utbildningen genomförs lärarledd på distans via dator. Våra utbildare är mycket goda pedagoger med mångårig branscherfarenhet. Inför distansundervisning är det viktigt att du sitter vid en dator med stabil uppkoppling och använder headset och webbkamera.

En vecka innan kursen skickas kallelse ut med information om plats och tid alternativt webblänk till distansrummet samt digitalt studiematerial. Provet genomförs digitalt.

Ett par dagar innan kursstart registreras dina uppgifter på Energiföretagen/Wattityd, där har du en egen profil, Du kommer också få ett mejl från Energiföretagen/Wattityd med länk för att godkänna GDPR. I priset ingår avgift till Energiföretagen.

Efter avslutad kurs med godkänt slutprov erhålls certifikat  ” EBR-ESA-E2 Icke elektriskt arbete”. Det är giltigt i 3 år vilket innebär att kursen skall repeteras var tredje år.

Till toppen