Konsten att förhandla

Datum: Alla dagar hela året.

Tid: Gör den när det passar dig.

Plats: Online

Pris: 1200 kr exkl. moms

Vill du utveckla din förmåga att förhandla? Lars-Johan Åge är ekonomiprofessor och förhandlingsexpert och kommer ge dig fem konkreta steg för hur du genomför en lyckad förhandling.
Webbaserad självstudiekurs i 6 avsnitt.

Beskrivning

Lars-Johan Åge är ekonomiprofessorn och förhandlingsexperten som utbildats vid Harvard Law School, arbetat med FBI:s gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har analyserat mönster hos världens bästa förhandlare, diplomater och näringslivstoppar – och hittat hemligheterna hur man kan komma överens med vem som helst.

I den här kursen får du ta del av fem konkreta steg för hur du genomför en lyckad förhandling. Du får lära dig hur du skapar en happy-happy situation där båda parter lämnar nöjda, oberoende av utgångsläget. För oavsett om det är en diskussion hemma vid köksbordet, en affärsförhandling eller ett gisslandrama så är lösningen för att komma överens densamma.

Du lär dig:

 • Hur du blir en mästare på förhandling
 • Hur du kommer överens med vem som helst
 • Hur du skapar en happy-happy situation
 • Hur du fokuserar på rätt saker under en förhandling
 • Hur du ska hantera stress och härskartekniker

Boka utbildningen

  Genom att kryssa i den här rutan bekräftar du att du har läst och godkänner våra användarvillkor angående lagringen av uppgifterna som skickas in via detta formulär.:

  Samtliga webb- och onlineutbildningar

  Till toppen